Over mij

Als filmjournalist schrijf ik niet alleen al jaren over de nieuwste bioscoopreleases, ook volg ik nauwgezet de Nederlandse filmwereld. Eerst als hoofdredacteur van MovieScene, later als redacteur van HP/De Tijd en Cine.nl. Ook werk ik onregelmatig mee aan podcasts, heb een uitgebreid netwerk in de mediawereld en zit in het bestuur van de KNF (Kring van Nederlandse Filmjournalisten). Daarnaast maak ik elke week de Filmnieuwsbrief, waarin in de meest opmerkelijke zaken uit de filmwereld verzamel (zie hiervoor filmnieuwsbrief.nl).

Maar mijn scope is breder dan alleen film. Zo heb ik voor 360 Magazine en Nieuws van de Vooruitgang geschreven en aan de nieuwsstartup ii.nl gewerkt.

Naast mijn specialisatie in film zet ik me via bestuursfuncties in de VOJN en de NVJ in voor de online journalistiek met het organiseren van debatten en evenementen.

Ik ben beschikbaar voor schrijfopdrachten, (eind)redactiewerk, het houden van inleidingen of het houden van debatten. U kunt mij bereiken via mail of telefoon (06-46742485).