Over mij

Als freelance journalist schrijf ik niet alleen al jaren over de nieuwste bioscoopreleases, ook volg ik nauwgezet de Nederlandse filmwereld. Wekelijks schrijf ik een filmanalyse voor HP/De Tijd. en maandelijks voor het LHBTQ-blad Winq. Ook ben ik vaste medewerker van MovieInsiders, de langstlopende filmpodcast van Nederland. Daarnaast maak ik elke week de enige echte Filmnieuwsbrief, waar ik de opmerkelijkste zaken uit de filmwereld verzamel.

Verder zet ik me via bestuursfuncties in de KNF (Kring van Nederlandse Filmjournalisten) en de NVJ in voor de online journalistiek, door het organiseren van debatten en evenementen. Zo heb ik avonden over podcasting en journalistieke startups verzorgd.

Ik ben beschikbaar voor schrijfopdrachten, (eind)redactiewerk, het houden van inleidingen of het organiseren en moderaten van debatten. U kunt mij bereiken via mail (nvdberg@me.com), telefoon (06-46742485) of WhatsApp (https://wa.me/316467412485). Ook ben ik actief op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn.