Over mij

Als freelance filmjournalist schrijf ik niet alleen al jaren over de nieuwste bioscoopreleases, ook volg ik nauwgezet de Nederlandse filmwereld. Eerst als hoofdredacteur van MovieScene, later als redacteur van Cine.nl. Tegenwoordig schrijf ik wekelijks een filmgerelateerd stuk voor HP/De Tijd. Ook ben ik vaste medewerker van de langstlopende filmpodcast van Nederland MovieInsiders.nl. Daarnaast maak ik elke week de enige echte Filmnieuwsbrief, waarin in de meest opmerkelijke zaken uit de filmwereld verzamel (zie filmnieuwsbrief.nl).

Maar mijn scope is breder dan alleen film. Zo heb ik voor 360 Magazine en Nieuws van de Vooruitgang geschreven en aan de nieuwsstartup ii.nl gewerkt.

Naast mijn specialisatie in film zet ik me via bestuursfuncties in de KNF (Kring van Nederlandse Filmjournalisten). VOJN en de NVJ in voor de online journalistiek met het organiseren van debatten en evenementen. Zo heb ik avonden over de podcast en de journalistieke nieuwsbrief in elkaar gedraaid.

Ik ben beschikbaar voor schrijfopdrachten, (eind)redactiewerk, het houden van inleidingen of het organiseren en moderaten van debatten. U kunt mij bereiken via mail of telefoon (06-46742485).