Over mij

Als freelance journalist schrijf ik niet alleen al jaren over de nieuwste bioscoopreleases, ook volg ik nauwgezet de Nederlandse filmwereld. Op regelmatige basis schrijf ik filmanalyses voor HP/De Tijd en het LHBTQ-blad Winq. Ook ben ik vaste columnist van MovieInsiders, de langstlopende filmpodcast van Nederland. En voor het Amsterdamse filmtheater Het Ketelhuis werk in mee aan de Ketelhuis Podcast. Daarnaast maak ik elke week de enige echte Filmnieuwsbrief, waar ik de opmerkelijkste zaken uit de filmwereld verzamel.

Verder zet ik me via bestuursfuncties in de KNF (Kring van Nederlandse Filmjournalisten) en de NVJ in voor de online journalistiek, door het organiseren van debatten en evenementen. Zo heb ik avonden over podcasting en journalistieke startups verzorgd.

Ik ben beschikbaar voor schrijfopdrachten, (eind)redactiewerk, het houden van inleidingen of het organiseren en moderaten van debatten. U kunt mij bereiken via mail (nvdberg@me.com), telefoon (06-46742485) of WhatsApp (https://wa.me/316467412485). Ook ben ik actief op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn.